Jazz Jamsessie Oude Stijl in Waddinxveen

Waddinxveen, 13 juni 2024 – Grand Café LINQ in Waddinxveen organiseert op donderdag 13 juni opnieuw een oude stijl jazz jamsessie, bekend als Groene Hart Jazz. Het evenement biedt een platform voor diverse enthousiaste muzikanten uit de regio en daarbuiten om samen te komen en in willekeurige samenstelling dixieland te spelen.

De jamsessie, die plaatsvindt van 20:00 tot 23:30 uur, is vrij toegankelijk voor zowel muzikanten als publiek. Gelegen aan het Koningin Wilhelminaplein 14, biedt Grand Café LINQ ruime parkeergelegenheid in de buurt voor gemakkelijke toegang.

Een speciaal aangestelde coördinator zorgt voor een basisbezetting en leidt de sessie in goede banen, zodat iedereen die wil spelen aan de beurt komt. Dit evenement is niet alleen een kans voor muzikanten om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren, maar ook voor het publiek om te genieten van live muziek in een gezellige sfeer, met drankjes en borrelhapjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grand Café LINQ of de website van Groene Hart Jazz bezoeken.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp