Eerste editie Numina Kamermuziekfestival Gouda

Gouda – De internationaal bekende altvioliste Dana Zemtsov heeft het plan opgevat om een kamermuziekfestival in Gouda te organiseren. De eerste editie van dit festival vindt plaats op zaterdag 15 juni. Het belooft een dag vol muziek in de binnenstad van Gouda te worden.

Als jonge musicus trad Dana Zemtsov op 12-jarige leeftijd voor het eerst op in de Goudse Sint Jan. Sindsdien heeft ze een bijzondere band met de stad opgebouwd. Samen met muziekvrienden, allemaal internationale topmusici, heeft zij een fantastisch programma samengesteld.

Programma zaterdag 15 juni 2024

11.00 uur – 13.00 uur – Workshop/masterclass door musici met talenten van Cultuurhuis Garenspinnerij
Locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfmarkt 34, 2802 BC Gouda

Workshop/masterclass met studenten en leeftijdsgenoten van de Davidsbündler Music Academy. Wij zijn ervan overtuigd dat het inspirerend is voor jonge talenten om les te krijgen van zeer getalenteerde leeftijdsgenoten. Het geringe leeftijdsverschil bevordert de onderlinge connectie. Vanwege het educatieve karakter zal de masterclass gratis toegankelijk zijn voor de talenten en het publiek.15:30 uur – Voorprogramma door talenten van Cultuurhuis Garenspinnerij
16:00 uur – Concert – With Eyes on your Heart
Locatie: Sint-Jan Gouda, Achter de kerk 2, 2801JW Gouda

Muziek van Vaughn Williams, Schumann, Bartok en Skriabin.
Musici: Anna Fedorova, Daniel Rowland, Maja Bogdanovic, Floor Le Coultre, Dana Zemtsov en Nicholas Schwartz
Meer informatie: www.sintjan.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp