Besparen op uw energiekosten én nog prettiger wonen

Bodegraven-Reeuwijk – Wilt u besparen op uw energiekosten, maar weet u niet hoe? Of wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? De gemeentelijke energiecoach biedt uitkomst.

Onze energiecoaches weten alles van energiebesparing en verduurzaming af. Ze zijn professioneel opgeleid en onafhankelijk. Daardoor kunnen ze u helpen met al uw vragen op het gebied van verduurzaming van uw woning. Als u dat wilt, nemen ze u stap voor stap mee in een plan om uw huis te verduurzamen. Daarvoor maken ze een rapportage op basis van uw huiskenmerken. Ook zijn ze getraind om met een warmtecamera ‘warmtelekken’ in uw huis te ontdekken en oplossingen aan te bieden.

Of misschien bent u al aan de slag met het verduurzamen van uw woning en wilt u weten of u op de goede weg bent? Ook dit kunt u met een energiecoach bespreken.

Gratis advies
Het adviesgesprek met de energiecoach is helemaal gratis. Wacht niet langer, en vraag het aan. Op onze website vult u het aanmeldformulier in, u klikt op ‘indienen’ en de energiecoaches plannen een afspraak met u in. Ga hiervoor naar bodegraven-reeuwijk.nl/energiecoach of scan de QR-code.

Energiecoach aanwezig bij Meet Up op 1 juni
Zaterdag 1 juni is er weer een Meet Up met inwoners, ondernemers en bedrijven. Deze Meet Ups worden georganiseerd door Mijn Klimaatpartij, een lokaal duurzaam initiatief. Het thema van 1 juni is ‘Energie opwekken’. Hierbij is ook een gemeentelijke energiecoach aanwezig aan wie u vragen kunt stellen. Daarnaast zijn wethouder duurzaamheid Jan Leendert van den Heuvel en de Energiecoöperatie Bodegraven-Reeuwijk aanwezig. Voor meer informatie ga naar mijnklimaatpartij.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp