SSCB De Zon Bodegraven:  KidsDisco Disney

Bodegraven – Deze maand gaat de KidsDisco bij SSCB De Zon helemaal in Disneystijl. Op 31 mei is er een feestje wat je als Disney fan dan ook zeker niet mag missen. De deuren zijn vanaf 18.30 uur weer geopend voor een boel gezelligheid.

We zijn er inmiddels wel aan gewend geraakt dat ons maandelijkse feestje wordt bezocht door een aantal wonderschone prinsessen, we zijn daarmee ook altijd zeer vereerd. Bij de komende KidsDisco mag dit keer dan ook iedereen verkleed komen als hun favoriete Disney karakter, om zo een betoverend en sprookjesachtig avond te creëren. Wees dus creatief en verras ons met jouw mooiste outfit.

Natuurlijk draait de DJ ook weer de leukste liedjes en kan je zoals altijd bij hem terecht met je verzoekjes. Het vertrouwde zakje chips en de limonade staan uiteraard weer klaar en de kleine bar is zoals gewoonlijk open voor alle ouders die even gezellig willen bijkletsen met een lekker drankje.

Zien we jou ook weer?
Jongerencentrum De Zon
Eiber 130
2411 LC Bodegraven
www.dezonbodegraven.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp