Inspiratiefestival Zuidplas, vol gezelligheid, informatie en activiteiten

Gemeente Zuidplas is een gemeente die bruist. Er zijn honderden organisaties, verenigingen en clubs gevestigd die jou als inwoner iets moois te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, welzijn en zorg.

Wil je weten wat er allemaal te doen is, en kennis maken met diverse organisaties en verenigingen? Kom dan op zaterdag 1 juni naar het inspiratiefestival. Er is van alles te doen voor jong en oud. Er worden optredens gegeven, spelletjes gedaan, sportclinics aangeboden en er is heel veel informatie in de aanwezige kramen te verkrijgen. 

Heb je zin in een spetterend festival vol gezelligheid, informatie en activiteiten kom dan langs op het inspiratiefestival op 1 juni bij dorpshuis Swanla in Zevenhuizen, tussen 11.00 – 16.00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp