Open dag bij de Bessenhof in Reeuwijk

Reeuwijk – Geen zin om in de file naar het strand te staan of honderden kilometers in de auto voor een naturistische vakantie? Het mooie terrein van De Bessenhof in Reeuwijk biedt uitkomst. Het Reeuwijkse naturistenterrein doet weer mee met de landelijke OPEN DAG van het naturisme op zondag 9 juni 2024.

De Bessenhof ligt vlakbij de Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart van Holland. Informatie over mooie fiets- en wandelroutes door de weidse Hollandse polders liggen klaar. Een fijn zwembad met prettige sauna, zonneweiden, jeu de boules banen, vrolijk terras, camping, kinderbad en speeltuin. Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd. Er is veel groen en een ruime gratis parkeergelegenheid. Een heerlijk terrein, direct in uw omgeving en uitermate geschikt voor een paar uurtjes blote ontspanning bij het zwembad, of voor een wat langer verblijf met tent of caravan.

Kom eens een kijkje nemen (dat mag gekleed) op De Bessenhof tijdens de komende Open Dag op zondag 9 juni a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur. U bent van harte welkom! Het hek staat open en de koffie staat klaar. Vrijwilligers zullen u rondleiden en bij warm weer kunnen bezoekers meteen een duik nemen in het zwembad. Alle informatie is te vinden op www.zhlb.nl, telefoon 06-54631498, Schinkeldijk 42-A, Reeuwijk.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp