Haastrechtse jaarmarkt, een gezellige traditie in het historisch centrum

Haastrecht – In het centrum van Haastrecht vindt zaterdag 25 mei de 48ste editie van de jaarmarkt plaats. Een gezellige traditie in het historisch centrum.

De dag wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Wisja Pannekoek, met aansluitend de superloterij met prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 tot 17.00 uur in het centrum van Haastrecht. De gehele dag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen op het evenementenplein: draaimolen, mega trampoline, schminken, springkussen en Volleybal Vereniging Haastrecht. Ook de brandweer van Haastrecht is dit jaar van de partij met spectaculaire demonstraties. 

Vanaf 15.00 uur is er aansluitend een muzikaal ingevuld programma voor jong en oud met streetdance Olympia en het Hollands muziekfestijn met Helemaal Top!. In de avond allround Coverband Re-load en de dj’s van Superfuif.

Naast een gevarieerd programma voor jong en oud is er ook weer de mogelijkheid om gebruik te maken van eet- en drinkgelegenheden op het plein. Deze worden ingevuld door plaatselijke horecaondernemers uit Haastrecht.

Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt, zoals Gemaal de Hoge Boezem, Stichting Promotie Krimpenerwaard, de Wereld Winkel, Nederlandse Hervormde Evangelisatie en de Gereformeerde Kerk. En Stichting Theater Concordia presenteert het nieuwe jaarprogramma voor seizoen 2024-2025.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp