Roparun 2024 | Reeshof for Cancer

Gouda – Na Roparun 2023 besloot de familie Boog gewoon verder te gaan met hun statiegeldactie aan huis. Voor hardloper Patrick is 2024 een jubileum vanwege zijn 5e Roparun, de familie wilde dit jaar extra veel geld ophalen voor team 259.

Team 259 , Reeshof for Cancer is afgelopen vrijdag vertrokken naar Frankrijk voor de Roparun, 540 kilometer in estafettevorm naar Rotterdam. Naast duizenden flessen en blikjes verzamelen heeft de familie ook veel spulletjes verkocht die ze van mensen gekregen hebben. Ook werden er taarten en cakes gebakken, kerstbomen gezocht en van heel veel winkels en restaurants zijn er producten en bonnen gekregen om te verkopen. Waar ze ontzettend dankbaar voor zijn.

Dit alles resulteerde in een cheque van €6055,05 die Patrick vrijdag bij vertrek overhandigd heeft aan de teamcaptain.
Uiteraard werd dit alles met luid gejuich ontvangen! Het team hoopt maandagmiddag gezond en met weer een rijke ervaring aan te komen op een volle gezellige feestelijke Coolsingel.

De familie gaat weer op nul beginnen voor Roparun 2025. Wil je net als Hoogendoorn hout, Kwalitaria Reeuwijk en AVR Watersport statiegeld voor ze opsparen? Dat zou fantastisch zijn! Ook op Bloeme 26 kunnen statiegeldflessen en blikjes gebracht worden. Wil je op een andere manier doneren, alles is enorm welkom voor dit zó belangrijke goede doel Roparun voor palliatieve kankerzorg voor volwassenen en kinderen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp