Schilderdag Landgoed Bredius 26 mei 2024

Woerden – Op zondag 26 mei 2024 organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag in het landgoed. Omdat het landgoed 200 jaar bestaat, leek het de vereniging goed om daar bij stil te staan door met een groep te gaan schilderen, het liefst in de open lucht. De schilderdag valt deels samen met de programmering van Beleef het Landgoed.

Bij slecht weer zullen ze proberen een locatie te vinden waar binnen geschilderd kan worden. Iedereen die wil schilderen of tekenen kan meedoen met deze gezellige schilderdag. De foto’s geeft een indruk van de schilderdag die KUNSTaandenRIJN eerder organiseerde bij de Cattenbroekerplas.

Beleef Landgoed Bredius

Kom op 26 mei tussen 13.00 en 16.30 genieten van diverse optredens en belevenissen op verschillende plekken in het landgoed. Van acrobatiek tot verhalen, van verleden tot heden. Er is muziek tussen de bomen en in Podium Bredius, er is kunst in de Pluk en Moestuin en er kan lekker bewogen worden met de beweegroute en een les Tai Chi.

Het landgoed bestaat 200 jaar dus is er extra aandacht voor vervlogen tijden met onder andere historische storytelling. In het NME-centum InBredius kunnen kinderen werken met vilt en natuurlijke inkt.

Verder kunnen kinderen op zoek naar verhalen van vroeger en dieren van het landgoed of luisteren naar de dialoog tussen een eik en een koolmees.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp