Doe mee aan ‘Omloop van het Groene Hart’ en Ondersteun Lokale Goede Doelen

Foto: Lionsclub Bodegraven

Bodegraven – Op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei 2024, organiseert de Lions Club Bodegraven de jaarlijkse fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’. Deelnemers kunnen kiezen uit prachtige routes van 25, 40 en 60 kilometer, waarbij de 25 kilometer route gecombineerd is met een puzzeltocht. De tocht voert langs zowel bekende als onbekende, maar vooral mooie plekjes in het Groene Hart.

Met deelname en sponsoring van deze fietstocht worden goede doelen in Bodegraven ondersteund, met een focus op zorg voor ouderen en gehandicapten. De opbrengsten gaan onder andere naar Vereniging de Zonnebloem en de jaarlijks door Lions Club georganiseerde Muzikale Kerst Ontmoeting (MKO) in het Evertshuis. Daarnaast worden er attenties uitgedeeld met Pasen en Kerst om blijdschap te verspreiden onder de gemeenschap.

Deelnemers kunnen zich op 2e Pinksterdag vanaf 09:00 uur inschrijven bij het start- en eindpunt bij “De Buren” op het Raadhuisplein in Bodegraven. Na inschrijving kunnen zij op eigen gelegenheid de gekozen afstand fietsen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en € 10,- per gezin, ongeacht het aantal gezinsleden.

Lions Club Bodegraven, een lokale afdeling van Lions Clubs International, zet zich in voor de gemeenschap met projecten op het gebied van gemeenschapswelzijn, gezondheidszorg, jeugdontwikkeling, milieu en culturele betrokkenheid. Met ongeveer 30 leden richt de club zich op fondsenwerving en vrijwilligerswerk om een positieve impact te maken in Bodegraven en een bloeiende gemeenschap te bevorderen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp