Fietspuzzeltocht 9 MEI 2024

Nieuwebrug – Het was prachtig weer voor de fietspuzzeltocht, droog, weinig wind en af en toe het zonnetje. 38 teams, 120 deelnemers, gingen van start vanaf het Wierickehuis. De tocht met daarin veel zoekopdrachten ging via het Weijland, richting Bodegraven over de crolesbrug naar Zwammerdam.

In Zwammerdam was de 1 e post voor wat te drinken en te eten en waar je een spel moest doen, een parcours aflopen met een flesje water op een plank om zoveel mogelijk water in een emmer te krijgen, alleen zat er wel een gaatje in het flesje water wat het natuurlijk nog moeilijker maakte.

Daarna weer verder op pad richting de Tempel naar de Reeuwijkse plassen. Aan het einde was post 2 met heerlijke broodjes hamburger en wat te drinken. Toen langs de snelweg over de gevaarlijke botrotonde via het industrieterrein door naar de weilanden, en langs de wierickeschans weer richting het wierickehuis.

De winnaars van dit jaar zijn geworden:
1e plaats Brouwer,
2e plaats Gielen,
3e plaats van Elteren2

Dit jaar kregen de winnende teams Cadeaubonnen van Lieke’s IJs. De aanmoedigingsprijs ging naar Eef en Joke en alle kinderen kregen een bellenblaaszwaard.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp