Jouw talent op Open Podium 2024!

Bodegraven-Reeuwijk – Na jaren van afwezigheid is het Open Podium weer terug in het Evertshuis. Een mooi moment voor iedereen om te laten zien wat jouw talenten zijn, of je nu 6 of 66 bent. Laat jezelf zien aan anderen!

Het Evertshuis geeft iedereen de kans om een bijzonder talent te laten zien. Talent voor muziek maken, zingen, dansen, beatboxen, jongleren, acrobatiek of grappen vertellen. Alles is mogelijk! De opening van deze middag wordt verzorgd door onze Burgemeester Michiel Grauss (gitaar). Hij speelt samen met zijn vrouw Agnes (harp) en dochter Sophie (dwarsfluit).

Vindt jij het leuk om op een podium te shinen: solo, als duo of met een groep? Wil je graag je talent laten zien?
Geef je dan vóór 18 mei op door een mailtje te sturen naar info@evertshuis.nl ovv Open Podium 2024.

Meedoen is gratis!

Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie:
ZATERDAG 1 JUNI 2024
EVENEMENT: OPEN PODIUM 2024


AANVANG: 14.00 tot 17.00 uur

ENTREE: GRATIS

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp