Kom zaterdag naar het sprookjesfestijn in Bodegraven

Bodegraven – Het beloofd zaterdag 11 mei een betoverende dag te worden. Met het prachtige weer in het vooruitzicht, is er geen beter moment om naar het sprookjesfestijn in het hart van Bodegraven te komen. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een wereld vol prinsen, prinsessen en een bont gezelschap van bekende sprookjesfiguren.

Een hoogtepunt van de dag is de betoverende Mini Sprookjes Parade, vergezeld door swingende sprookjesmuziek die je gegarandeerd in de feeststemming brengt! En voor wie altijd al heeft gedroomd om te schitteren als een prinses of te pronken als een prins, is er een speciale make-overstand! Van prinsessenglitter tot stoere prinsentattoos, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Speciaal voor de kleine sprookjesfans staat er op het Raadhuisplein een grote kist gevuld met een prachtige collectie verkleedkleren. Of je nu even wilt rondlopen als een sierlijke prinses of als een stoere prins, de keuze is aan jou! En als kers op de taart kunnen creatieve geesten zich uitleven met magische knutselactiviteiten. Maak je eigen glinsterende kroon of pimp een schatkistje als een echte schatbewaarder.

Het sprookjesfestijn, dat plaatsvindt op het Raadhuisplein van 12.00 tot 16.00 uur, zal het centrum laten bruisen van magie en verwondering!


Door • Digitale Bodegraafse Krant 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp