ParkVilla presenteert presenteert aangrijpende verkenning van familiewaarden: Housekeeping For Beginners 

Alpen a/d Rijn – In “Housekeeping for Beginners” nodigt de gerenommeerde filmmaker Goran Stolevski het publiek uit voor een ontroerende verkenning van de betekenis van familiebanden. Met een doordringend inzicht in zowel biologische als gekozen familiebanden, werpt zijn nieuwste werk een licht op de kracht van verbondenheid en de complexiteit van het gezinsleven. Deze film onthult de diepgaande lagen van menselijke relaties, waardoor kijkers worden meegenomen op een emotionele reis die hen doet nadenken over de waarde en dynamiek van familiebanden in hun eigen leven.

De film volgt het verhaal van Dita, een vrouw die nooit de ambitie koesterde om moeder te worden. Echter, door onvoorziene omstandigheden wordt ze gedwongen om de zorg op zich te nemen voor de twee dochters van haar vriendin. Mia, de energieke jonge spruit, en Vanesa, de opstandige tiener, brengen hun eigen kleuren van persoonlijkheid naar het huishouden. Ondanks initiële strubbelingen ontstaat er geleidelijk een onverwachte band tussen de drie, waarbij ze evolueren tot een hecht gezin dat samen door dik en dun gaat.

De film, die op aangrijpende wijze de groeiende dynamiek tussen de karakters belicht, biedt een krachtige boodschap over veerkracht, acceptatie en liefde. Stolevski’s meesterlijke regie en het bekroonde acteerwerk tillen het verhaal naar een hoger niveau, waardoor het publiek wordt meegesleept in een emotionele achtbaan van herkenning en empathie.

“Deze film is een viering van de diversiteit van familierelaties en de kracht die voortkomt uit verbondenheid,” merkt Stolevski op. “Het is een eerbetoon aan de families die we kiezen en de onverwachte wegen die het leven soms voor ons uitstippelt.”

Op zaterdag 11 mei om 20:00 uur, zondag 12 mei om 15:30 uur, donderdag 16 mei om 20:00 uur, maandag 20 mei om 20:00 uur en dinsdag 21 mei om 13:30 uur is “Housekeeping for Beginners” te zien bij het filmhuis van Parkvilla in Alphen a/d Rijn. Meer info: Parkvilla

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp