Concert kamerorkest Midden-Holland in het Evertshuis

Bodegraven – Het kamerorkest midden-Holland is een orkest met enthousiaste gevorderde amateurs. Zij spelen muziek vanaf de late barok tot vroege romantiek en wagen zich zo nu en dan aan een modern werk.  Het orkest staat onder leiding van dirigent Sjoerd Haver. 

Daarnaast willen wij in Midden Holland hét orkest worden dat plaats biedt aan gevorderde amateurs. Hierdoor kunnen wij een bijdrage leveren aan een hoog niveau van muziekcultuur, muziekeducatie en de beschikbaarheid van voldoende orkestplaatsen voor jonge muzikanten in de regio Midden-Holland. De ambitie van ons orkest is om door te groeien tot een orkest dat de meeste (klassieke) stukken in een originele, oorspronkelijke, bezetting kan spelen. Wij zijn daarom op zoek naar meer enthousiaste en gevorderde muzikanten. Op dit moment zijn we op zoek naar strijkers (viool, altviool, cello, contrabas) en hoorns.

Het programma voor deze avond:
Dvorak – Legends op.59 deel 1 – 3
Debussy – Childrens Corner deel 3 – 6
= Pauze =
Bizet – Symfonie nr. 1 in C Majo

Vrijdag 14 juni 2024. Het Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Aanvang 20.00 uur Zaal open om 19.30 uur. Toegang Gratis. Een donatie aan het eind van het concert is welkom. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk.


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp