Expositie Leo te zien op 11 mei

Bodegraven – De bekende Bodegraafse schilder Leo van den Boogaard exposeert zijn schilderijen. Deze expositie is bij Leo’s Huis aan de Kapberg 23 in Bodegraven en vindt plaats op 11 mei a.s. van 9:00 – 18:00 uur.

Na zijn loopbaan als huisschilder is Leo begonnen als kunstschilder. Inmiddels beschikt hij over een uitgebreide collectie. Zijn schilderijen zijn net als Leo zelf: kleurrijk en veelzijdig. Tijdens de expositie worden schilderijen getoond van bekende artiesten, landschappen, stillevens, dieren en nog veel meer. Om alvast een indruk te krijgen van zijn werk is een bezoekje aan de website zeker de moeite waard.

Behalve uiting geven aan zijn eigen creativiteit wordt Leo soms ook gevraagd in opdracht een bepaald onderwerp te schilderen. Ook daarvan zijn voorbeelden beschikbaar tijdens de expositie of op de website.

Op zaterdag 11 mei richt Leo bij zijn woning aan de Kapberg een royale expositie ruimte in. Niet groot genoeg voor al zijn werk, maar voldoende plek voor circa 65 van zijn fraaie werken. Daarom geeft Leo de locatie van de expositie de naam mee van “Leo’s Huis”. Uiteraard is Leo zelf aanwezig om u alles te vertellen wat u over de schilderijen wilt weten. Ook goed om te weten: Leo geeft 25% korting op alle schilderijen die tijdens de expositie worden gekocht.

Noteer in uw agenda: 11 mei van 9:00 – 18:00 uur. Expositie bij Leo’s Huis Kapberg 23 Bodegraven. Neem vast een voorproefje op zijn website https://www.leovdboogaard.com/

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp