Schilderdag Landgoed Bredius, 26 mei 2024

WOERDEN – Op 26 mei 2024 organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag bij Landgoed Bredius in Woerden. De aanleiding is het tweehonderdjarig bestaan van het landgoed. Iedereen die wil schilderen of tekenen is welkom om een mooi onderdeel van het landgoed vast te leggen. Deelname is gratis. Bij mooi weer wordt buiten geschilderd, maar als het slecht weer is, zullen we een plekje binnen zoeken.

In het park heb je de vrijheid om je eigen onderwerp te kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een van de waterpartijen zijn, een detail van bloemen of een grillige tak, of zelfs de gerestaureerde Brediusboerderij. Ook zijn er regelmatig schapen te zien, die eveneens interessante onderwerpen kunnen vormen. Een andere mogelijkheid is om een van je medeschilders als onderwerp te kiezen. Dit kan een uitdaging zijn, aangezien de persoon niet stil zal zitten om te poseren, maar zelf druk bezig zal zijn met zijn of haar werk.

Bij ongunstig weer zullen we trachten een binnenlocatie te vinden voor onze schilderdag. Iedereen die geïnteresseerd is in schilderen of tekenen is van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige activiteit. Drie deelnemers van de KUNSTKajuit zullen aanwezig zijn en ook zelf deelnemen aan de activiteit.

Deelnemen is gratis. Graag uiterlijk 19 mei aanmelden via een mail aan de organisatie, kunstaandenrijn.woerden@gmail.com

Meer informatie staat op de website https://kunstaandenrijn.nl/schilderdag

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter