Open avonden bij Goudse kajakvereniging

GOUDA – Kanovereniging De Goudse Peddel biedt ook dit voorjaar iedereen de mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse Plassen.

Ook een keertje de kleurrijke oevers van de plassen vanuit het water beleven en tegelijkertijd werken aan je conditie? Geïnteresseerde volwassenen kunnen in mei op 3 verschillende data gratis meevaren in een kajak: Op donderdagavond 2 mei, dinsdagavond 14 mei (beiden om 19 uur) en op zaterdagmiddag 25 mei (om 14 uur).

Na een korte instructie op de wal, uitzoeken van passende kajaks, peddels en zwemvesten, wordt er ongeveer anderhalf uur gevaren. Na afloop staan de koffie, thee en stroopwafels klaar en kunnen de deelnemers vrijblijvend kennis maken met de club en alle kano-activiteiten.

Daarnaast zijn er in de maanden juni, juli en augustus op de eerste dinsdag en de derde donderdag van de maand inloopavonden. Ook dan is iedereen welkom om kennis te maken met de club en de kanosport. Voor kinderen volgt er een separate clubavond. Aanmelden kan via info@degoudsepeddel.nl. Wees er snel bij, want in verband met de veiligheid zijn er een beperkt aantal plaatsen, en vol is vol.

De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia. Kijk voor de route en meer informatie op degoudsepeddel.nl. Kom vooral op de fiets, want parkeerruimte is beperkt.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp