Voorjaarsconcert Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Woerden – Op 13 april is er in de Petruskerk een voorjaarsconcert van Christelijk Oratorium Vereniging Woerden. Het Oratoriumkoor is opgericht op 13 februari 1918 en is bij het 100 jarig jubileum onderscheiden met de Koninklijke erepenning.

Het repertoire van het koor bestaat uit klassieke werken en oratoria. Concerten worden vaak uitgevoerd in samenwerking met een orkest en solisten. Afgelopen jaren zong het koor o.a. het Weihnachtsoratorium, de Johannes Passion van J.S. Bach, de Messiah van Händel, Die Schöpfung van J. Haydn, Judas Maccabaeus van Händel en het requiem van Cherubini.

Zaterdag 13 april 2024 brengt het Christelijk Oratoriumkoor Woerden bekende werken ten gehore als o.a. Psalm 42 en Hör mein Bitten, Herr van F. Mendelsshonn, Mirjam’s Siegengesang van F. Schubert en het bekende Laudate Dominum van W.A. Mozart.  Muzikale medewerking wordt verleend door Oksana Kryuchkova (piano) en Elena Roce (sopraan). Het geheel staat onder leiding van dirigent Arthur Koopman.

Het concert vindt plaats in de Petruskerk te Woerden. Aanvang 16.00 uur, kerk open om 15.30 uur. De entreeprijs is € 20,00. In de voorverkoop € 18,50.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp