Gouds Trio Change of Key presenteert nieuw album met speciale gast Tim Crouch

Haastrecht – Het Goudse Trio Change of Key, bestaande uit Daniëlle Poot en Joop & Marijke de Jong, kondigt vol trots de presentatie van hun 5e CD aan. Ondanks dat het maken van een schijfje tegenwoordig minder gebruikelijk is, hebben ze ervoor gekozen om tien eigen composities te bundelen op het album “Paper Doors into The Past”. De presentatie van dit bijzondere album zal plaatsvinden op 21 april in Theater Concordia in Haastrecht.

Een opvallende toevoeging aan dit speciale concert is de aanwezigheid van de Amerikaanse Fiddler Tim Crouch, die speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland komt. Tim, een bekende naam in de Amerikaanse muziekscene, heeft niet alleen meegespeeld op dit album, maar heeft ook een grote rol gespeeld in de productie ervan. Zijn invloed is duidelijk merkbaar in de diverse muziekstijlen die op het album te vinden zijn, variërend van Western Swing tot Bluegrass en traditionele Country Music met een vleugje blues- of Ierse invloeden.

Naast Tim Crouch zullen ook twee Nederlandse instrumentalisten, Tom Ensink op pedal-steel guitar & dobro en Eppo Franken op elektrisch gitaar, bijdragen aan het muzikale spektakel. Voor de pauze zullen de nummers van het album ten gehore worden gebracht, gevolgd door een kans voor elk van de gastspelers om te excelleren op hun specifieke instrument.

Op maandag 22 april organiseert Change of Key samen met Joost van Es, fiddler bij onder andere Bertolf en Douwe Bob, een workshop/showcase om fiddlers/violisten de gelegenheid te geven om de fijne kneepjes van het vak te leren van deze virtuoos.

Tim Crouch heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft gespeeld met vele bekende artiesten zoals Alan Jackson, Dolly Parton en Vince Gill. Zijn ambachtelijke achtergrond en meerdere titels als fiddle champion maken hem een autoriteit op zijn vakgebied. Het belooft dan ook een unieke gelegenheid te worden om hem live te zien optreden en deel te nemen aan de workshop.

De entree voor de CD presentatie op 21 april bedraagt €27,50 inclusief CD voor 2 personen en €17,50 per persoon inclusief CD. Voor deelnemers aan de Workshop op 22 april is de entree €25,- en voor toeschouwers €10,-. Wees welkom om deze bijzondere gelegenheid bij te wonen in Theater Concordia in Haastrecht, waar de zaal opent om 14.30 uur en de presentatie begint om 15.00 uur.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp