Nieuwe maandelijkse agenda brengt activiteiten in Bodegraven-Reeuwijk overzichtelijk samen

Bodegraven-Reeuwijk – Een nieuwe maandelijkse agenda, uitgebracht door de redactie van het e-magazine KNST!, belooft voortaan een overzicht te bieden van activiteiten in Bodegraven-Reeuwijk. Deze gratis leaflet, beschikbaar op verschillende locaties binnen de gemeente, bundelt een scala aan evenementen en programma’s, waaronder die van bekende locaties zoals het Evertshuis, Groene Harthuys, de bibliotheek De Groene Venen en jongerencentrum De Zon.

Het idee voor deze kalender is ontstaan uit het succes van het e-magazine KNST!. Een initiatief van EditieGroeneHart in samenwerking met het Evertshuis, GroeneHartHuys, de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk en met steun van de gemeente. KNST! biedt online en via verspreiding een platform voor een breed scala aan kunst, cultuur en geschiedenis in de gemeente. Van verhalen over de Kruisridders in Waarder tot aan de Huizen van Alles. Het omvat de verhalen van zowel amateurs als professionele kunstenaars en musici, van jong tot oud.

De eerste editie van de April-agenda werd overhandigd aan Burgemeester Grauss tijdens het inwonersdebat in het Evertshuis afgelopen dinsdag. Met het initiatief wil EditieGroeneHart.nl opnieuw een waardevolle toevoeging bieden voor zowel inwoners als bezoekers van Bodegraven-Reeuwijk.

Het uitgeven van de agenda, een lang gekoesterde wens, werd mogelijk gemaakt door het cultuur- en sportfonds van OPBR: ‘Ons Fonds’.

KNST! is te lezen via deze link: KNST! Editie 02 | April 2024 – EDGHhttps://edgh.nl/knst/editie-02-april-2024/

Voor meer informatie en updates over de kalender, neem contact op met info@editiegroenehart.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter