Cultureel Festival ‘De Verwondering’ keert terug naar Gouda!

Foto: De Verwondering geeft Gouda door!

Gouda – Na het succes van vorig jaar en de Gouda750 Finale in 2022, zet De Verwondering haar traditie voort als de feestelijke opening van het culturele seizoen. Benieuwd naar wie er allemaal komen? Nog heel even geduld, want het volledige programma van De Verwondering zal in mei worden onthuld.

Wat in ieder geval wel al bekend is, is dat op donderdag 19 en vrijdag 20 september presenteert de Goudse Schouwburg bijzondere voorstellingen en activiteiten binnen en buiten het gebouw. Op zaterdag 21 september breidt het festival zich uit over de hele Goudse binnenstad, waar tal van culturele organisaties en horecagelegenheden aan deelnemen. Partners zoals Museum Gouda, Bibliotheek Gouda, De Garenspinnerij, Jeugdtheaterhuis, de Sint-Jan, en vele horecagelegenheden organiseren verwonderlijke activiteiten waar jong en oud van kan genieten.

Een vast onderdeel van Festival de Verwondering is de bijzondere theatershow van The Ashton Company. Verwacht sketches, acrobatiek, muziek en internationale artiesten onder leiding van artistiek leider Friso van Vemde-Oudejans. Bij deze voorstelling is taal geen barrière en kan iedereen ervan genieten.

Het festival is bijna volledig gratis toegankelijk. Voor sommige voorstellingen is echter een reservering of een kleine bijdrage vereist. Kaartjes voor deze speciale voorstellingen zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 30 mei, gelijktijdig met de start van het nieuwe theaterseizoen van de Goudse Schouwburg. Wees er snel bij en laat je verrassen door een weekend vol culturele hoogtepunten tijdens Festival de Verwondering!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter