Gratis feest en activiteiten bij 10-jarig cultuurhuis Garenspinnerij

GOUDA – Kom aanstaande vrijdagavond 5 en zaterdagmiddag 6 april naar GOUD! Dit is het spektakel waarmee de vaste Cultuurhuisgenoten Jeugdtheaterhuis, StudioGonz, Cultuurhuis Garenspinnerij en Netwerk Amateurkunst vieren dat het 10 jaar geleden is dat het pand van de Koninklijke Machinale Garenspinnerij aan de Turfsingel in gebruik genomen werd als Cultuurhuis Garenspinnerij.

Het rijk gevulde programma heeft highlights zoals een live talkshow in StudioGonz, met als gasten onder meer singer-songwriter, theatermaker, cabaretier en oud-cursist Peter van Rooijen en wethouder Thierry van Vugt. Te zien is de voorstelling HAKIM op z’n Best (4+, bekend van Sesamstraat) en een klucht van de zotten van Zotte Zaterdag. Er vinden optredens plaats van onder meer de Goudse rockformaties ASK! en Hyeena!, drie Goudse koren en Harmonie Caecilia.

Er is Theater Confetti van Jeugdtheaterhuis en er zijn tal van activiteiten waar het publiek zelf aan kan deelnemen, zoals jamsessies, body percussie, soundscapes en miniaturen schilderen op klassieke muziek. Of geniet van een Harp-ligconcert, intieme optredens van singer-songwriters, karaoke in StudioGonz of dans op de silent disco met huis-DJ Danou.

Boordevol programma
Gezamenlijk toveren we het hele gebouw om tot één bruisend podium vol muziek, theater en kunst, gratis toegankelijk, voor jong en oud. Kom dus kijken, luisteren en vier het feest met ons mee!

GOUD! Spektakel Spektakel
Cultuurhuis Garenspinnerij
Vrijdagavond 5 april en zaterdagmiddag 6 april 2024
Gratis toegankelijk voor alle leeftijden
Compleet programma en meer informatie op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter