Podiumkunstenaars van wereldniveau

BODEGRAVEN-REEUWIJK – Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen Rob en Emiel je mee op een reis door de tijd. The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren. Op donderdag 18 april komen ze naar het Evertshuis.

Ze wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen, zoals de huidige- en 14-voudige Nederlands Kampioen Prijs en 3 podiumplaatsen op het WK Magic. Daarnaast maken zij TV programma’s (o.a. Street Magic, Magic Battle, Testcase) en verzorgen ze optredens en evenementen in binnen- en buitenland. ‘The Da Vinci Ode’ is hun achtste avondvullende theatershow.

What you see is what you get, maar tegelijk ook helemaal niet. Want Rob en Emiel zijn bedreven goochelaars, mentalisten en ze maken je helemaal gek waar je bij zit. In hun unieke mix van cabaret en magic sta je versteld en ga je twijfelen over alles wat je dacht dat echt was. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken? Zo heb je Rob en Emiel nog nooit gezien!

Voor meer informatie en reserveren zie www.evertshuis.nl

Praktische informatie
DONDERDAG 18 APRIL 2024
ROB & EMIEL – The Da Vinci Ode
GENRE Cabaret/ Magic
AANVANG 20.00 uur
ENTREE € 21,50 incl. drankje
EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter