Mozaïekbank in Waarder onthuld

Op zaterdagmiddag 30 maart is in Waarder met veel enthousiasme en betrokkenheid vanuit het dorp de eerste mozaïekbank feestelijk onthuld. Na een lange uitgebreide voorbereiding en ontelbare uren vrijwilligerswerk was het eindelijk zover. Onder toeziend oog van naar schatting ruim honderd belangstellenden werd de zware bank op zijn definitieve plek naast het Huis van Alles gezet.

Waarder- Het mozaïekbanken project is door een team van vrijwilligers, die ontelbare uren aan deze bank hebben gewerkt, kleurrijk voorzien van afbeeldingen die elk betrekking hebben op de landelijkschappelijke omgeving van Waarder.

Met behulp van een met vlaggen en ballonnen versierde tractor met vorklift werd de bank, vanaf de locatie bij de familie Kon, door een ballonnen versierde route naar de plaats van bestemming naast de ingang van het Huis van Alles, gebracht. Na een korte inleiding door Leonne Dikmans namens het Huis van Alles en voorafgaand aan de onthulling werden er door door de aanwezigen twee coupletten van het Volkslied van Waarder gezongen, waarna door wethouder Jan Leendert van den Heuvel samen met Cor Kon de feestelijke onthulling verricht. Direct naast de bank zijn twee grote tegels aangebracht met daarop de namen van de sponsoren en alle betrokkenen die hebben bijgedragen of meegewerkt aan de realisatie van de bank.

Het was een dag vol samenhorigheid, trots en feestelijkheid in Waarder, waar de eerste mozaïekbank met veel inzet en betrokkenheid tot stand is gekomen. Dit initiatief toont de kracht van gemeenschapszin en vrijwilligerswerk, en zal ongetwijfeld een leuke ontmoetingsplek worden voor de inwoners van Waarder.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter