Fotografencafé: Fotografie voorbij de werkelijkheid

WOERDEN – Treed op 8 april binnen in een wereld waar beelden meer zijn dan enkel momentopnames. Ontdek hoe beeldcreatie de grenzen van de werkelijkheid overstijgt en nieuwe dimensies van creativiteit onthult.

Na een loopbaan van 40 jaar in de reclamefotografie, streeft Cees ernaar zijn opgedane kennis te delen met gepassioneerde fotografen. Hij neemt je mee naar een wereld die fysiek niet bestaat, waar hij de schatten van ‘vintage’ vakmanschap en fotografische meesterwerken onthult. Cees verkent de unieke combinatie van analoge technieken en creatieve verbeelding. Dit college biedt een uniek inzicht in het creëren van beelden die tot de verbeelding spreken.

Heb je eigen beelden waar je mee verder wilt? Cees bespreekt live het beeldmateriaal van de bezoekers en geeft tips over hoe je out of the box met het materiaal kunt omgaan.

Zelfs voor de ‘niet professionele’ fotograaf geldt dat hun unieke inbreng en zelfgemaakt werk, gebaseerd op een eigen visie, tot succes kunnen leiden.

Meer info: www.fotografencafekasteelwoerden.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter