Nieuw Talent Orkest 2024 Aarlanderveen: het plezier van samen muziek maken


Door • Digitale Bodegraafse Krant 

AARLANDERVEEN – Het is nog twee weken tot de eerste repetitie van Nieuw Talent Orkest Aarlanderveen op 6 april. Er is veel belangstelling voor deze kans om als volwassene zonder muzikale ervaring of kennis in orkestverband een blaas- of slagwerkinstrument te leren bespelen. 

In Aarlanderveen en omgeving kun je het niet missen, op 6 april start een bijzonder initiatief van muziekvereniging DSS. Alles om inwoners van Aarlanderveen enthousiast te maken om samen muziek te maken, ook al heb je dat nog nooit gedaan. Chris Hoogendoorn (voorzitter DSS Aarlanderveen): “Er hebben zich al vijftien deelnemers aangemeld en er kunnen nog meer mensen bij.  Wat me opvalt is dat dit in een behoefte voorziet. Mensen zien het echt als een kans om een droom waar te maken, om een oude hobby opnieuw leven in te blazen of om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen is razend enthousiast en kijkt, met gezonde spanning, uit naar de eerste repetitie. Wij gaan ervoor zorgen dat die spanning heel gauw verdwijnt en plaatsmaakt voor plezier”. 

Cora,  een van de eerste deelnemers van Nieuw Talent Orkest en nu lid van de Vrolijke Noot
“Die maandagavond die wil ik echt niet missen hoor. Samen muziek maken is zo leuk en ontspannend.”

Nieuw Talent Orkest is een concept waar in het hele land veel belangstelling voor is. Iedereen kan meedoen en samen leer je muziek maken. In Aarlanderveen kan dat op de volgende instrumenten: bugel, trompet, bariton, trombone, alt- en tenorsaxofoon en verschillende soorten slagwerk.

Wil je meedoen?
Kijk voor meer informatie over Nieuw Talent Orkest Aarlanderveen op www.doorsamenwerkingsterk.nl of neem contact op met onze secretaris Vivian Zevenhoven secretaris@doorsamenwerkingsterk.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter