Vivaldi en Piazzolla: Een Muzikale Verbinding van Vier Jaargetijden

Haastrecht – Op zaterdag 6 april om 20.15 uur brengt Theater Concordia Haastrecht een unieke muzikale ervaring naar het publiek met een uitvoering van Vivaldi en Piazzolla’s “Vier Jaargetijden”. Het ensemble, bestaande uit vijf strijkers, bandoneon en piano/klavecimbel, zal de bekende composities van Vivaldi en Piazzolla ten gehore brengen, waarbij niet alleen de muziek wordt gespeeld maar ook toegelicht. Ondanks de verschillen in achtergrond en stijl tussen de componisten, zullen luisteraars ontdekken dat ze verrassend veel compositorische elementen met elkaar delen.

De musici, die allen hun sporen hebben verdiend in zowel de klassieke muziek als het theater, zijn gespecialiseerd in de technieken en speelstijlen van de Argentijnse tango. Voor de pauze zal het ensemble Vivaldi’s bekende “Quattro Stagioni” ten gehore brengen, een stuk dat bijna iedereen kent en kan dromen. Na de pauze wordt het publiek verrast met Piazzolla’s “Cuatro Estaciones Porteñas” (Vier Jaargetijden van Buenos Aires), een warme en hartstochtelijke Zuid-Amerikaanse ervaring rechtstreeks uit het hart van Argentinië.

De uitvoering vindt plaats op zaterdag 6 april om 20.15 uur in Concordia Haastrecht. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,00.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter