Stedelijke Harmonie Caecilia speelt “Sterren en Strepen”

GOUDA – Op zaterdag 23 maart a.s. speelt Stedelijke Harmonie Caecilia in Sociëteit Concordia in Gouda “sterren en strepen”, waarbij alle muziek een connectie heeft met het diverse en rijke muzikale landschap van Amerika.

Amerika heeft een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de wereld van de muziek. Het land is zoveel meer dan politiek en technologie. Het is een land met een grote diversiteit aan mooie landschappen, natuur, mensen én muziek.
De betekenis van de sterren en strepen op de Amerikaanse vlag wordt tijdens dit concert op unieke wijze verweven met de kracht van muziek. Caecilia wil laten zien dat elke ster en streep staat voor een verhaal, een ervaring, en bovenal voor de rijke muzikale geschiedenis van het land.

Onder leiding van dirigent Mark Beursgens zal het harmonieorkest een breed scala aan muziekstijlen presenteren die geworteld zijn in de Amerikaanse traditie. Van muziek geïnspireerd door de rivier Shenandoah tot de meeslepende klanken van Amerikaanse filmmuziek, elk stuk heeft een diepe connectie met de veelzijdige muzikale erfenis van Amerika.
Stedelijke Harmonie Caecilia nodigt u uit om samen de sterren en strepen van Amerika te vieren, ver weg van Amerikaanse verkiezingen en andere politiek, en dichterbij de harmonie van muziek.

Voor meer info: www.caeciliagouda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter