ChristenUnie helpt Hortus Populus

Bodegraven – De fractie en het afdelingsbestuur van de ChristenUnie heeft op de nationale vrijwilligersdag NL Doet de handen uit de mouwen gestoken voor de Hortus Populus te Bodegraven.

Tijdens deze werkzaamheden is door middel van graafwerkzaamheden een eerste aanzet gegeven voor een bijenheuvel, zijn struiken verzorgd en klaar gemaakt voor een nieuw productieseizoen, takkenbossen op maat geknipt, onkruid in de kruidenbedden gewied en is de catering verzorgd.

Met veel plezier en tot beider genoegen werden de werkzaamheden uitgevoerd en kan de Hortus Populus een goede start maken voor het nieuwe seizoen. Binnenkort wordt de winkel heringericht en schoongemaakt na een paar maanden ongebruikt te hebben gestaan. De Hortus Populus gaat ook van derden gezonde producten verkopen.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter