Nieuwe roeicursus bij de Nieuwkoopse Roeivereniging

Nieuwkoop – Binnenkort zullen de rustige wateren van de Nieuwkoopse Plassen opnieuw het toneel zijn voor een boeiende en educatieve ervaring, want met enthousiasme kondigt de Nieuwkoopse Roeivereniging De Meije haar nieuwe roeicursus aan. Gelegen aan het schilderachtige Meijepad in Nieuwkoop, biedt deze gezellige vereniging een breed scala aan roeimogelijkheden, geschikt voor alle niveaus, van recreatief tot wedstrijdniveau.

Na een reeks succesvolle jaren begint NRV De Meije ook deze lente weer met haar Introductiecursus Roeien. De aftrap is op zaterdag 6 april om 11.00 uur met een gratis kennismakingsles. Deze introductiecursus omvat vervolgens 8 lessen van een uur, onder begeleiding van ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Deelnemers kunnen genieten van een kosteneffectieve investering van slechts € 55,- voor de volledige cursus, die plaatsvindt op woensdagavonden om 19.00 uur, van 13 april tot en met 6 juli.

Roeien is een sport die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht ervaring of achtergrond. Het biedt niet alleen een goede training voor het hele lichaam, maar stelt deelnemers ook in staat om te genieten van de serene schoonheid van de Nieuwkoopse Plassen. Het enige vereiste is een zwemdiploma.

Op 6 april nodigt De Meije geïnteresseerden van harte uit om kennis te maken met hun vereniging. Om de organisatie vlot te laten verlopen, wordt verzocht om vooraf aan te melden via secretaris@rvdemeije.nl, zodat er rekening kan worden gehouden met het aantal verwachte deelnemers.

Voor verdere informatie over de vereniging en haar activiteiten, kunt u terecht op www.rvdemeije.nl.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter