Zonnige expositie van lokale kunstenaars in Galerie de Hollandsche Maagd

Gouda – Galerie de Hollandsche Maagd, gevestigd op Oosthaven 28, opent haar deuren voor een sprankelende tentoonstelling vol kunstwerken van lokale talenten. Van 14 maart tot en met 11 mei 2024 kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan artistieke creaties, variërend van bloesemschilderijen tot bronzen beelden.

De expositie, die gratis toegankelijk is, presenteert werken van gerenommeerde kunstenaars zoals Marloes Wijtsma, Nathalie Verkade, Rob van Hoek, Gilles de Rooij en Ton van Steenbergen. Bezoekers kunnen zich laten betoveren door de kleurrijke bloesemschilderijen van Wijtsma, de speelse vogels en muisjes van Verkade, en de serene landschappen in olieverf en potlood van Van Hoek en De Rooij. Daarnaast zijn er prachtige werken te bewonderen van jonge dieren en het karakteristieke Gouda, verzorgd door Ton van Steenbergen.

Naast schilderijen biedt de expositie ook een blik op de beeldhouwkunst, met bronzen beelden van Loek Bos en anderen.

Galerie de Hollandsche Maagd is geopend voor publiek op donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Voor diegenen die liever op afspraak langskomen, biedt de galerie ook die mogelijkheid. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.dehollandschemaagd.nl.

Mis deze kans niet om te genieten van de prachtige kunstwerken van lokale kunstenaars in Galerie de Hollandsche Maagd!

Contactgegevens Galerie de Hollandsche Maagd:
Adres: Oosthaven 28, Gouda
Website: www.dehollandschemaagd.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter