Toonkunst Gouda voert Johann Sebastian Bach’s Johannes Passion uit

Gouda – Op vrijdag 15 maart 2024 zal Toonkunst Gouda de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uitvoeren, vier weken vóór de 300e verjaardag van dit monumentale werk. Alle liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte uitgenodigd om deze prachtige uitvoering bij te wonen.

Het concert zal worden geleid door de professionele dirigent Niels Kuijers, en zal worden opgeluisterd door zes professionele solisten. De orkestbegeleiding wordt verzorgd door het Barok Consort Musica Aeterna.

De locatie voor dit bijzondere evenement is de Sint-Janskerk te Gouda, waar de muziek tot haar recht zal komen in de prachtige ambiance van deze historische kerk. Het concert begint om 20:00 uur.

Kaarten voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor €45 (eerste rang) of €35 (tweede rang), inclusief een programmaboekje en een pauzeconsumptie. Kaarten kunnen worden gekocht via www.ticketkantoor.nl/shop/toonkunstgouda. Let op: betaling met de Podium Cadeaukaart is helaas niet mogelijk.

Voor jongeren is er een speciale korting beschikbaar van €20, die kan worden aangevraagd na aanschaf van een kaart voor een volwassene. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar penningmeester@toonkunstgouda.nl.

Website: www.toonkunstgouda.nl
E-mail: penningmeester@toonkunstgouda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter