Paaseieren zoeken in Waarder

Waarder – De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om Pasen te vieren! Op woensdag 27 maart opent het Huis van Alles in Waarder haar deuren en organissert in samenwerking met de coaches van Sport en Welzijn een dag vol vrolijkheid voor jong en oud. In samenwerking met SenW organiseert het Huis van Alles een scala aan leuke activiteiten om de paasdagen op een feestelijke manier te beginnen.

Voor de jongsten staat er een spannende paaseierenjacht op het programma. De kinderen kunnen op zoek gaan naar verborgen paaseitjes verspreid over het terrein, terwijl de ouders genieten van een welverdiende kop koffie in het gezellige café van het Huis van Alles.

Creatieve geesten kunnen hun hart ophalen tijdens de knutselworkshops. Hier kunnen de kinderen hun eigen paasdecoraties maken, zoals kleurrijke paashaasjes, vrolijke kuikentjes en prachtig versierde paaseieren.

Voor de sportievelingen zijn er diverse spelletjes en activiteiten gepland, waaronder een uitdagende eierloop parcours en een spannende paasquiz. Plezier en gezelligheid gegarandeerd voor het hele gezin!

Kortom, het Huis van Alles in Waarder is dé plek om Pasen te vieren. Kom langs op woensdag 27 maart .

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter