Bodegraafse weekmarkt weer op kracht

Bodegraven – Vanaf dinsdag 19 maart is de markt op het Bodegraafse Raadhuisplein wekelijks uitgebreid met een flink aantal extra marktkramen. Naast groente, ondergoed, kleding, vis, naaigerei en onderdelen, aardappelen, beenmode, kaas en buitenplanten vindt u er ook weer brood, kip, stroopwafels, bloemen, reform en nootjes, olijven en tapas.

Vanaf 1882 – al meer dan 140 jaar – is er iedere dinsdagochtend een markt in Bodegraven. De kaasmarkt, waar het mee begon, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een warenmarkt. De gezellige reuring van de markt trekt mensen naar het dorp, waar ook de andere winkels en de horeca weer van profiteren. Met de uitbreiding van het aantal kramen wordt het nog aantrekkelijker om dinsdagochtend even naar het dorp te komen!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter