Binnen enkele uren heerlijk gistbrood op tafel


Bodegraven – In de workshop “Gistbrood bakken” neemt Annemiek je mee door alle stappen die nodig zijn voor het maken van deeg. Je werkt zowel met de hand als met de machine en leert afwegen, mengen, kneden en vormen. Met als resultaat heerlijk knapperig vers brood.

Met een groepje van 6 mensen ga je aan de slag met het maken van verschillende broden. Aan het einde van de dag ga je naar huis met jouw eigen zelfgemaakte brood. Verder neem je tal van tips mee om thuis ook aan de slag te gaan met het maken van deeg. Tijdens de workshop krijg je koffie/thee en een lekkere lunch aangeboden.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met het bakken van brood, de workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het ambacht van broodbakken. Het is een leuke en leerzame activiteit om samen met vrienden of familie te doen, of gewoon om zelf nieuwe vaardigheden te leren.

Informatie:
Tijd: Zaterdag 30 maart van 9.30 – 14.30 uur.
Locatie: Hortus Populus, Limespad 1, Bodegraven
Kosten: € 80,-

Deze workshop Gistbrood bakken wordt 6 keren gegeven en een workshop Desembrood bakken wordt in april, mei en juni gegeven.

Kijk voor de data en aanmelden op www.graanunie.nl of op www.hortuspopulus.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter