Cultuurhuis Garenspinnerij bestaat 10 jaar

Cultuurhuisgenoten vieren jubileum met het spektakel GOUD!

Vandaag – donderdag 7 maart 2024 – is het precies tien jaar geleden dat het verbouwde pand van de Koninklijke Machinale Garenspinnerij aan de Turfsingel in gebruik genomen werd in de nieuwe functie als Cultuurhuis Garenspinnerij. Het jubileum wordt gevierd met een spetterend spektakel op vrijdag 5 en zaterdag 6 april aanstaande: GOUD!

Het gratis evenement belooft een samensmelting van muziek, theater en kunst te worden. De Cultuurhuisgenoten Jeugdtheaterhuis, StudioGonz, Cultuurhuis Garenspinnerij en Netwerk Amateurkunst toveren gezamenlijk het hele gebouw om tot één bruisend podium. Alle Gouwenaars, jong en oud kunnen zich onderdompelen in een onvergetelijke totaalbeleving. Kom en beleef zelf hoe theater, muziek en kunst je kunnen verwonderen, verrassen en ontroeren. Maak het mee!

Vrijdag 5 april
Op vrijdagavond genieten bezoekers van een gevarieerde line-up van huisbands en ensembles. Na een knetterende opening met popping ‘Pendulum Wave’ klinkt overal in het pand muziek. Bezoekers kunnen zelf de dansvloer betreden tijdens een Silent Disco met huis-DJ Danou en na afloop genieten van de feestelijke Karaoke Avond in StudioGonz.

Zaterdag 6 april
Op zaterdagmiddag opent singer-songwriter, theatermaker, cabaretier en oud-cursist Peter van Rooijen het programma in StudioGonz. Direct gevolgd door een voorstelling (4+) van Hakim, onder meer bekend van Sesamstraat. Vanaf dan is het in Cultuurhuis Garenspinnerij één groot festijn voor iedereen. Doorlopend zijn overal in huis activiteiten, van een talkshow met jongeren als presentator, tot theaterpresentaties voor en door kinderen. Er zijn verschillende beeldende activiteiten, muzikale optredens, een ontspannend ligconcert met harpmuziek en nog veel meer spektakel. We sluiten de middag af met een knallend concert van Harmonievereniging Caecilia.

Gratis voor alle Gouwenaars
GOUD! is gratis toegankelijk voor alle Gouwenaars van alle leeftijden. We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het 10-jarig jubileum van Cultuurhuis Garenspinnerij te komen vieren. Voor het programma en meer informatie, kijk op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud.

GOUD!
Cultuurhuis Garenspinnerij
Vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024
Gratis toegankelijk

Voor het programma en meer informatie kijk op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter