Terug van weggeweest: Young Talent

Gouda – Een avond waar per editie 7 jonge talenten zich presenteren en een podium krijgen om een volgende stap in hun carrière te maken. Young Talent biedt hen de mogelijkheid om een mini-concert te geven van ongeveer 15 minuten. Ook leerlingen uit Garenspinnerij Talentklas doen mee!

In opmaat naar 1 juni, waar in de Goudse Schouwburg de meest bijzondere en muzikaalste acts van 5 middelbare scholieren te zien zijn organiseert Stichting JdH Theaterproducties ‘YOUNG TALENT’ en gaat eigenlijk verder waar ‘COOL TALENT’ ophoudt.  Ze hebben beiden wel een overeenkomst: u zult verbaasd staan van de kwaliteit van de zangers en zangeressen. De namen van de talenten van deze editie COOL TALENT’ houden we nog even geheim, maar laat je verrassen!‘ COOL TALENT’

De deelnemers van programma Young Talent op 14 maart zijn:

Hidde van de Ligt en Isabel Hes (jazzy pop)
Merel Dalenberg (musical/pop)
Chiara Deelen (musical/pop)
Pauline van der Stadt (singer songwriter)
Shanice van Buitenen (Musical)
Tijs Jordaan en band dr. Strangelove (Bowie lover)
Carlijn Hoogeveen (singer songwriter)
Maurits Niessink (standup comedy)

Tickets € 10,00 te bestellen bij JDH productions

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter