Het Berghout ensemble sluit het seizoen van ReeuwijkKlassiek af

Reeuwijk – Het uit 7 musici bestaande Berghout ensemble speelt op vrijdag 15 maart in De Brug het laatste concert van het seizoen 2023-2024. Het ensemble is een collectief van prominente Nederlandse musici. De kern van het Berghout ensemble is het fameuze Ruysdael kwartet. De musici van dit kwartet spelen in de grote orkesten, zoals Joris van Rijn, violist en 1e concertmeester van het Radio Filharmonisch Orkest. Het kwartet wordt aangevuld met een musici op fluit, klarinet en harp. Het ensemble is genoemd naar de wereldberoemde harpiste Phia Berghout (1909-1993). Voor ReeuwijkKlassiek spelen zij stukken van o.a. Debussy, Saint Saens en Ravel.

Aanvang 20.15 uur. Kaarten via www.reeuwijkklassiek.nl

Einde persbericht, Inlichtingen bij: R.J. Kraaipoel, www.reeuwijkklassiek.nl , Telnr. 0182-392021

Foto: Berghout ensemble met centraal oprichtster harpiste Veronique Serpenti

Foto: Recum 1807a

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter