Speel- en Werkhoeve levert bouwstenen voor de toekomst

Bron Esther Noordergraaf

Bodegraven – De Speel- en Werkhoeve biedt hoop voor de toekomst van kinderen, jongeren in Ivoorkust. Met de gehouden sponsorloop tijdens de projectweek hebben ze een geweldig bedrag opgehaald van meer dan 10.000 euro.

De cheque van 10.041,71 euro is vandaag feestelijk overhandigd aan een medewerker van Unicef. 

Met dit bedrag kan Unicef moeders trainen in het verzamelen en verwerken van plastic afval. Dit plastic afval wordt verwerkt tot bouwstenen die worden gebruikt voor de bouw van nieuwe klaslokalen. Unicef is geweldig blij met het opgehaalde bedrag. Van dit geld kan er een heel lokaal van gerecycled plastic neergezet worden. Al die gelopen kilometers van de kinderen van de Speel- en Werkhoeve hebben dus een betere wereld opgeleverd!!

De Speel- en Werkhoeve bestaat 50 jaar! Een mooie reden voor een feestelijk schooljaar voor alle leerlingen en een reünie voor oud-leerlingen, medewerkers en betrokkenen. Meester Nico Bot, de oud-directeur van de school, Jenneke van Veldhuizen (oud-leerling en nu leerkracht) en Martina Bloemzaad (de huidige directeur) organiseren de reünie. Via de speciale website hebben al 150 mensen zich aangemeld.

Vrijdag 24 mei 2024 is er voor oud-leerlingen (nu 12-18 jaar) een speciale tienerreünie in De Zon van 20:00-23:30.
Zaterdag 25 mei 2024 is er van 15:00-20:00 in school een grote reünie voor alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en betrokkenen.

Je kunt je aanmelden via de website: www.reuniespeelenwerkhoeve.nl

Heb je vragen: stuur gerust een email naar reunie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl

Komt u ook? Meld je aan! Of kent u mensen die betrokken zijn geweest bij de Speel- en Werkhoeve? Laat het hen weten.MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter