Zaai vrolijkheid bij verpakkingsvrije winkel Zonder Meer

Bodegraven – In samenwerking met Hortus Populus kan groot en klein bij de verpakkingsvrije winkel Zonder Meer nu gratis een zakje vrolijkheid komen vouwen en vullen. De zakjes kunnen met de volgende zaden gevuld worden: prachtkaars, duizendschoon, zonnebloem, lupine en prikneus. Gezellig voor in de tuin en goed voor de insecten.

Verpakkingsvrije winkel ‘Zonder Meer’ is sinds 10 februari 2024 te vinden aan de Prins Hendrikstraat 11 in Bodegraven. De winkel heeft een uniek concept waar je boodschappen kunt doen buiten de normale openingstijden.

‘Zonder Meer’ is een zelfbedieningswinkel. Men kan zelf losse artikelen uit de verpakkingsvrije schappen nemen, afwegen en betalen. Via een app kun je zelf de deur van de winkel openen en je boodschappen doen. Je kunt van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 20.00 uur boodschappen doen in de winkel. Je opent de deur met de app, doet boodschappen en rekent zelf af. Ook is er op sommige dagen nog winkelbezetting voor extra hulp.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter