Van boefje tot kunstenaar, Renske Koster & Pepijn Dolderman in KNST!TV

Ontdek de wereld van tags, throw up’s en pieces bij Stadsmuseum Woerden. Renske Koster en Pepijn Dolderman nemen je mee in deze aflevering van KNST!TV naar de tentoonstelling StreetArt, waar het werk van beide kunstenaars te vinden is. De tentoonstelling, die verlengd wordt tot 28 april 2024, brengt graffiti en street art naar binnen en laat verschillende technieken, levendige kleuren en imposante formaten zien.

Stadsmuseum Woerden onderzoekt de diverse facetten van graffiti en street art, van de controversiële werken van Banksy tot de tags in verlaten steegjes. Maar ook de geschiedenis, de normen, waarden en de invloed van deze kunstvormen op kunst, mode en design.

Lokaal beroemd – internationaal gerespecteerd Zes

Kunstenaars, variërend van lokaal bekend tot internationaal gerespecteerd, creëren speciaal voor deze tentoonstelling unieke kunstwerken. Karski, Life is Limitless, Onno Poiesz, Pepijn Dolderman, Renske Koster en Street Art Woerden verkennen het thema diversiteit in techniek, stijl en persoonlijkheid.

Meer informatie is hier te vinden.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter