De BuddyBike doet mee aan NLDoet

Bodegraven-Reeuwijk – Doe mee met het hartverwarmende initiatief van Stichting BuddyBike Bodegraven tijdens NLDoet 2024 op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart van 11.00-16.00 uur! Samen zetten we ons in om de eenzaamheid te bestrijden. We laten gasten genieten van het samen fietsen, maken het meedoen mogelijk.

Gratis proberen
We nodigen iedereen, die niet (meer) zelfstandig kan fietsen, uit voor een gratis proefrit op de BuddyBike. Nieuwsgierig, kom het eens proberen, u zult zien hoe leuk het is. Meedoen kan heel eenvoudig, neem contact op met de BuddyBike 06-1281 7510 . Wij spreken dan met u een tijd af op 15 of 16 maart. Wilt u de BuddyBike eens proberen, maar kunt nu niet op 15 of 16 maart, geen probleem, we kunnen een andere datum met u bespreken. Meld u aan!

Vrijwilligers
Wij zijn tijdens NLDoet te vinden op het Raadhuisplein, waar we niet alleen informatie delen met degenen die ons initiatief steunen, maar ook enthousiaste vrijwilligers verwelkomen. Als vrijwilliger maak je deel uit van een geweldig team dat zich inzet voor het welzijn van anderen. Ook vrijwilligers die incidenteel beschikbaar zijn, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Samen maken we een verschil en dragen we bij aan het terugdringen van eenzaamheid achter de voordeur. Doe mee, meld je aan en maak van NLDoet 2024 een onvergetelijke ervaring voor iedereen! Stuur een bericht naar info@buddybike.nl of bel met 06-121817510

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter