Stadsakker Gouda start CrowdFunding

Foto: Harry Kolenbrander

Gouda – Stadsakker Gouda gaat een bruisende groene lente in! Op een druk bezochte belangstellenden-bijeenkomst verleden week heeft het bestuur van de stichting de plannen uiteengezet voor het komende, eerste volledige teeltseizoen. En op de Stadsakker, aan de Goejanverwelledijk, zijn door tientallen vrijwilligers de eerste voorbereidingen getroffen voor het zaaien en planten van wat hopelijk een grote, gezonde en vruchtbare opbrengst gaat geven vanaf mei.

Om dit alles mogelijk te maken heeft de Stadsakker behalve teelt- en zaaigoed ook werkmateriaal en – apparatuur nodig. Denk daarbij aan gereedschappen, een twee-wielige trekker, een schuil- en schaftplek enzovoorts. Daarvoor heeft de Stadsakker Goua een CrowFunding campagne gestart, met als streefbedrag € 15.000,- . Dit bedrag is nodig voor de opstartkosten en investeringen die nog niet uit de exploitatie gedekt kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op de link naar de crowdfundingspagina.

Deze is ook te vinden op de website van Stadsakker Gouda, www.stadsakkergouda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter