Gouds Modespektakel: Mode, Muziek en Magie

Gouda – Op maandagavond 11 maart, om 19:30 uur, zal de prachtige historische Sint-Janskerk in Gouda het toneel zijn van een betoverend evenement – het Gouds Modespektakel. Bereid je voor op een avond vol mode, muziek, dans en entertainment die de kerk zal laten bruisen van energie en elegantie.

Een van de meest opvallende kenmerken van de avond zal ongetwijfeld de spectaculaire rode loper zijn, die maar liefst 250 meter lang is. Langs deze loper zullen veertig stralende mannequins en dressmen de nieuwste modetrends presenteren, een visueel feest voor degenen die de avant-garde van de mode willen ervaren. Dit magische evenement wordt mogelijk gemaakt door de deelnemende zaken, waaronder Vivid Mode, Bibliss, Martan Mode, Taupe 68, La Deinte, Janse Mode, Van Rijswijk Mannenmode, Omoda, Bonita, Laurora Edelsmederij, Gouda Cheese Experience en BlomAtelier.

Maar het Gouds Modespektakel biedt meer dan alleen mode. De winnaar van The Voice of Holland, Dani van Velthoven, en de getalenteerde Jay Woods zullen zorgen voor spetterende optredens, waardoor de avond nog memorabeler wordt. Ook zal Jan de Bruijn zijn nieuwste boek, ‘Salto Mortale, en andere sappige verhalen’, lanceren. Toegangskaarten zijn vanaf zaterdag 24 februari verkrijgbaar voor EUR 20,00 bij de deelnemende zaken. Met een toegangskaart kunnen bezoekers niet alleen genieten van een hapje en drankje tijdens het evenement, maar ook profiteren van kortingen bij de deelnemende zaken, en maken ze kans op fantastische prijzen.

Misschien wel het mooiste aspect van het Gouds Modespektakel is dat de opbrengst van de avond volledig ten goede komt aan drie goede doelen, die deze avond aanwezig zullen zijn en aan het publiek zullen worden gepresenteerd. Zo draagt dit sprankelende evenement niet alleen bij aan de viering van mode en cultuur, maar ook aan het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke doelen.

De organisatoren, Sigrid van Barlingen, Ingeborg Gravesteyn en Jan de Bruijn, kijken enorm uit naar deze avond en hopen alle liefhebbers van mode en entertainment te mogen verwelkomen bij het Gouds Modespektakel. Mis deze unieke gelegenheid niet om deel uit te maken van een avond vol glamour en gratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigrid van Barlingen via 06 – 31 22 18 38 of per e-mail op goudsmodespektakel@gmail.com.

Laat deze avond van schoonheid en stijl niet aan u voorbijgaan!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter