Vrijwilligers gezocht: Grootschalige Schoonmaakactie en Voorjaarstuin Make-over bij NL Doet

Reeuwijk – Op 15 maart slaan dienstencentrum De Spil, verpleeghuis De Reehorst en de dagbesteding de handen ineen voor een bijzondere NL Doet dag. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en betrokken familieleden zullen deze zorginstellingen zich inzetten voor een grondige opfrisbeurt van hun faciliteiten.

De ochtend staat in het teken van gezamenlijke inspanningen om ramen, stoeptegels, balkons, buitenlampen, tuinstoelen, -tafels en attributen in de beweegtuin grondig aan te pakken. Een collectieve inzet om de omgeving op te knappen en een frisse uitstraling te geven.

In de middag verschuift de focus naar de tuin, die klaargemaakt wordt voor het aankomende voorjaar. Vrijwilligers en deelnemers steken de handen uit de mouwen om de tuin te voorzien van vrolijk gekleurde viooltjes, waarmee ze een kleurrijk welkom aan het voorjaar geven.

Wilt u deelnemen aan deze bijzondere dag en een helpende hand bieden? Neem dan contact op met de receptie van verpleeghuis De Reehorst. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur, en van 13:00 tot 15:00 uur op telefoonnummer 0182 393 222. Alle hulp is van harte welkom!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter