Vrolijke familievoorstellingen in de voorjaarsvakantie

Bodegraven-Reeuwijk – Heb je nog geen plannen in de Voorjaarsvakantie? Kom dan gezellig met je (o)pa, (o)ma, vriendjes en vriendinnen naar het Evertshuis op woensdag 21 februari. Er zijn twee leuke voorstellingen en tussendoor kun je je gratis laten schminken.

‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. (2+)
Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te
spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld. Katiuscia Principato speelt deze prachtige voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar oud.

KUNST (5+)
‘KUNST’ is een voorstelling voor de hele familie waarbij ouders en kinderen op humoristische wijze worden meegenomen in het verhaal. Een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarmee jeugdtheatergezelschap ‘Onder het Buro’ laat voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken. Met enorm veel humor en interactie voor het publiek.

“De voorstelling zat goed in elkaar, het decor en de kostuums waren prikkelend. Goede voorstelling om op een leuke manier iets te leren en die ook voor volwassenen leuk is om naar te kijken. Het is een uitdagende voorstelling voor kinderen en dat vind ik goed. Ze hoeven niet meteen alles te begrijpen. Het zet aan tot meer leren over kunst.” Diede Blok, Zwolse Theaters.

Ga voor meer informatie en het reserveren van kaarten naar: www.evertshuis.nl/category/familievoorstelling

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter