Bassano Trio in Agnietenkapel Gouda

Gouda – Op zondag 24 maart 2024 om 15:00 uur geeft het Bassano Trio (blokfluittrio) een concert in de Agnietenkapel in Gouda. Het trio wordt gevormd door Ronald Moelker, Wolf Meyer en Saskia Teunisse.

Op het programma van het concert staan werken van o.a. Christopher Tye, Jacopo Da Bologna, Ronald Moelker, Johann Ludwig Krebs, Joseph Rheinberger en Joseph Haydn. Een zeer veelzijdig en kleurrijk programma, gespeeld op een collectie bijzondere blokfluiten van sopraan tot contrabas.

Voorafgaand aan dit concert is er een inleiding: ‘Het verhaal van de Eagle’
In de inleiding wordt uitleg gegeven over de fluiten die in het concert bespeeld worden. U kunt hierbij alles van dichtbij bekijken en beluisteren. Tijdens en na deze interactieve inleiding kunnen vragen gesteld worden en is er koffie en thee. De inleiding is gratis bij te wonen voor wie een concertkaartje heeft. Entree concert 20 euro/15 euro (tot 21 jr), incl koffie en thee. Losse kaartjes voor de inleiding 5 euro.

Tijd:
13:30-14:15 uur Inleiding
15:00 uur Concert (deur open 14:30 uur)

Reserveren bassanoq@xs4all.nl
Meer info www.bassanoquartet.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter