Lekker winterwandelen in Bodegraven

Tekst: GroeneHart.nl

Hup je jas aan en naar buiten, we gaan winterwandelen in Bodegraven! Deze week aandacht voor een dorpswandeling met gids. De gids toont je tijdens het wandelen de verborgen plekjes in Bodegraven. Na afloop kun je lekker opwarmen en lunchen bij Grandcafé de Buren.

Beleef jij de winter in het Groene Hart met een frisse wandeling langs mooie speciaal geselecteerde routes? Warm jezelf weer op bij de horeca, misschien brand het haardvuur wel! Wij hebben tien winterwandelingen met horeca voor je uitgezocht. Deze gaan stuk voor stuk door vestingsteden, pittoreske dorpen, langs erfgoed of door natuurgebieden in ruste. Plof daarna neer bij heerlijke restaurants om op te warmen.

Iedere week vertellen we je hier meer over één van de winterwandelroutes. Dit keer is dat de dorpswandeling Bodegraven. Wil je meer weten over de geschiedenis van Bodegraven? Over kaas en de Romeinen? Dat kan tijdens de dorpswandeling door Bodegraven, die zowel met als zonder gids van de Historische Kring te wandelen is. De gids toont de verborgen plekjes in Bodegraven en vertelt de leukste verhalen. De excursie kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Kaasmuseum.

Meer informatie over de dorpswandeling Bodegraven (1 uur) vind je op de website. http://groenehart.nl/…/dorpswandeling-bodegraven-met-gids

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter