Sport & Splash op 23 februari 2024 – Aanmeldingen geopend!

Bodegraven – Maak je op voor een dag vol avontuur en spanning, want op vrijdag 23 februari 2024 staat het Sport & Splash evenement op de agenda! Een onvergetelijke dag vol sportieve activiteiten en waterpret, speciaal georganiseerd voor brugklassers en tweedeklassers in samenwerking met de Buurtsportcoaches en Optisport de Kuil Bodegraven.

Programma:

  • 10:15 – 12:15 uur: Start met een bruisende activiteit in de sporthal onder begeleiding van de enthousiaste Buurtsportcoaches.
  • 12:15 – 13:00 uur: Geniet van een gezonde lunch om weer energie op te doen voor het volgende deel van het avontuur.
  • 13:00 – 14:00 uur: Duik in de zwemactiviteit, waar waterpret centraal staat.
  • 14:00 – 17:00 uur: Vrijzwemmen, de perfecte afsluiting van een dag vol sport en plezier.

Voor wie? Alle jongeren die in de 1e of 2e klas zitten van de middelbare school zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit Sport & Splash Spektakel.

Stap in de wereld van spanning en sensatie bij het fantastische Sport & Splash Spektakel! Of je nu een sportfanaat bent of gewoon zin hebt in verfrissende duikactie, dit evenement heeft voor elk wat wils. Ervaar reusachtig tafeltennis, bruisend tafelvoetbal, razendsnelle chase tag, en verkoelend zwemmen, allemaal op één plek!

Aanmelden is eenvoudig en snel via www.senw-br.nl/agenda. De deelnamekosten bedragen slechts €7,50.

Mis deze kans niet om samen met leeftijdsgenoten een onvergetelijke dag te beleven. Sport & Splash op 23 februari 2024 belooft een dag te worden waarin avontuur, actie, en vriendschap samenkomen voor een geweldige ervaring! We kijken ernaar uit om jou daar te zien!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter